OneGDZ » 4 клас » ГДЗ Математика 4 клас » ГДЗ Математика 4 клас до підручника Листопад Н.П. 2021 рік (частина 2)
Обкладинка ГДЗ Математика 4 клас до підручника Листопад Н.П. 2021 рік (частина 2)

ГДЗ Математика 4 клас до підручника Листопад Н.П. 2021 рік (частина 2)

ГДЗ Математика 4 клас

04.04.2023

 

Завдання 343

41 • 20 = (40 + 1) • 20 = 800 + 20 = 820

32 • 30 = (30 + 2) • 30 = 900 + 60 = 960

17 • 50 = (10 + 7) • 50 = 500 + 350 = 850

102 • 20 = (100 + 2) • 20 = 2000 + 40 = 2040

55 • 20 = (50 + 5) • 20 = 1000 + 100 = 1100

 

Завдання 345

х  84

    19

+756

  84 

 1596

×  39

    26

+234

  78 

 1014

×  55

    44

+220

220

2420

× 99

   11

+ 99

  99

1089

 

Завдання 347

×  162

      58

+ 1296

   810 

   9396

× 327

    63

+2961

5922 

62181

× 1987

      76

+11922

13909 

151012

× 512

    64

+2048

3072 

32768

 

Завдання 348

14527 + 2898 – 863 • 14 + 3174 • 23 = 78345

×  863

      14

+3452

  863 

12082

× 3174

       23

+ 9522

  6348 

  73002

+ 14527

    2898

   17425

_ 17425

   12082

     5343

+ 73002

     5343

   78345

 

Завдання 349

Із двох сіл назустріч один одному одночасно виїхали два вершники й зустрілися через 2 год. Швидкість одного з них становила 13 км/год. З якою швидкістю рухався інший вершник, якщо відстань між селами дорівнює 50 км?

s — 50 км

v1 — 13 км/год

v2 — ? км/год

t — 2 год

Розв’язання

1) 50 : 2 = 25 (км/год) – швидкість зближення.

2) 25 – 13 = 12 (км/год)

Відповідь: інший вершник рухався зі швидкістю 12 км/год.

 

Завдання 350

Накресли прямокутник, площа якого дорівнює 24 см2, а ширина — 4 см.

Довжина — ? см

Ширина — 4 см

S — 24 см2

24 : 4 = 6 (см) – довжина прямокутника.

p00dm06sm00mm_00dm04sm00mm

 

Завдання 351

×  78

    13

+234

  78

1014

×  33

    58

+264

 165

 1914

×157

    15

+785

 157

 2355

× 893

     77

+6251

6251

68761

× 123

     11

+123

 123 

 1353

 

Завдання 352

Два поїзди виїхали назустріч один одному. Швидкість одного з них становила 60 км/год, а швидкість іншого — 65 км/год. Якою була відстань між поїздами спочатку, якщо зустрілися вони через 3 год?

v1 — 60 км/год

v2 — 65 км/год

t — 3 год

s — ? км

Розв’язання

1) 65 + 60 = 125 (км/год) – швидкість зближення

2) 125 • 3 = 375 (км)

Відповідь: спочатку відстань була 375 кілометрів.

Додати коментар
Коментарі (5)
Пезда єбана
19.04.2024
Марк Цоклан, сука
Марк Цоклан
05.04.2024
Т ююююю
Марк Цоклан
05.04.2024
412 н омер як поняяти WAT
Лох
22.05.2023
Де взялось три в 46 завданні
Гриша
18.05.2023
Алаатаалаосоаиствталстенееен в начале войны и на территории
Копірайт © 2018 – 2023 Дайте Хліба Inc. Всі права захищені.