OneGDZ » ДПА » ДПА 4 клас 2019 » ДПА Математика (Збірник контрольних робіт) 4 клас Бевз В.Г. 2019 рік

ДПА Математика (Збірник контрольних робіт) 4 клас Бевз В.Г. 2019 рік

30.12.2018

Контрольна робота 2 (Тип 1)

Варіант ІІ

Завдання 1

Із 5 овець можна настригти 75 кг вовни. На скільки треба збільшити кількість овець, щоб отримати 105 кг вовни?


Розв'язання
1) 75 : 5 = 15 (кг) — вовни можна отримати з однієї вівці.
2) 105 : 15 = 7 (ов.) — потрібно овець для 105 кг вовни.
3) 7 – 5 = 2 (ов.)
Відповідь: на 2 вівці треба збільшити кількість від початкової.


Завдання 2

17 137 – (3021 – 3996 : 37 ) • 2 = 11 311
3996 : 37 = 108
3021 – 108 = 2913
2913 • 2 = 5826
17137 – 5826 = 11311


Завдання 3
39418 > 39148
64 < 640
39999 < 40000


Завдання 4
54000 кг = 54 т 54000 кг = (54000 : 1000) т = 54 т
4 дм = 40 см 4 дм = 4 • 1 дм = 4 • 10 см = 40 см
4 год = 240 хв 4 год = 4 • 60 хв = 240 хв


Завдання 5

У кошику лежало 24 яблука, — з них 1/6 червоного кольору. Скільки червоних яблук лежало в кошику?


Розв'язання
1) 24 : 6 = 4 (яб.)
Відповідь: у кошику лежало 4 червоних яблука.


Завдання 6

Побудуй прямокутник, ширина якого дорівнює 2 см, а довжина — 5 см. Обчисли його площу.


Розв'язання



S = 2 см • 5 см = 10 см2
Відповідь: площа прямокутника 10 см2.


Завдання 7

У черзі до їдальні стоять Олег, Тетяна, Іра, Світлана й Матвій. Відомо, що Олег купить булочку пізніше від Матвія, але раніше від Тетяни, яка стоїть останньою, а Ірина — пізніше від Світлани, яка стоїть у черзі після Олега. У якій послідовності діти стоять у черзі до їдальні?
Відповідь: Матвій, Олег, Світлана, Іра, Тетяна.

WilliamFak
04.12.2019
спасибо за ГДЗ!!!!!!
Алексей
03.09.2019
Перезвоните мне пожалуйста Алексей.
Антон
25.05.2019
ЧІЛЬНИЙ САЙТ
Гость
06.04.2019
нету строниц 34-39
Копірайт © 2018 – 2020 Дайте Хліба Inc. Всі права захищені.